47 A Gamaet El Dewal El Arabeya St., Intersection Of Shehab St., Mohandeseen, Giza

away

3.4 Rating / (7) reviews

DISCOVER SIMILAR BUSINESSES NEAR YOU!

Go
Show Map

Ratings & Reviews

3.4

7 Ratings

5 - 2 Ratings

4 - 1 Ratings

3 - 3 Ratings

2 - 0 Ratings

1 - 1 Ratings

Ehab Wassily

Gad, one of my favorite fuul and falafel store, my favourite branch is the shihab, Gametel Dowal branch, food is always fresh and tasty. Service is okay, not the best, just okay.. Food is always great, but it happened ot me like 4 times, the food was cold and not fresh, but not always. Delivery is okay, also not the best but okay. As for eating at the restaurant itself, it is a bit expensive for a fuul and falafel store, and there is a minimum charge. To conclude, it’s a good place to grab a bite on your way to work.

Mahmoud El Hemaly

سلسلة مطاعم جاد ماقدرش اتكلم عنها أكتر من انى روحت فرع المهندسين اللى فى جامعة الدول العربية دة وجربت الأكل فية انا أكلت بيتزا بجد البيتزاعندهم تحفة مش قادر أنساها انا واحد صاحبى هوا اللى ودانى بس دلوقتى الفرع دة بقى بالنسبة ليا الفرع الأمثل بجد تحفة، كمان شوفت هناك ممثلين وطبعا الفول والطعمية عندة دى الأساسا.

Ahmed Aleem

والله يا جماعة في مشكلة في مطاعم جاد ان الاكل بقي مش تمام، الفول بقيت احس انه جبس وخدمة التوصيل بقت مش تمام خالص والافراد اللي بيوصلوا اللاكل مش اللي هما وشكلهم مريب لدرجة اني اخاف ادخلهم البيت مش الشقة. يا جماعة جاد كان زمان في اسكندرية وكان مميز جدا جدا بعيشه اللي لسة مخبوز ولكن اظن ان حاله حال كل المطاعم اللي بتبدأ بفرع ويتبقي سلسلة فروع هو ده حالها. الكواليتي كنترول مش بيبقي تمام والطعم مختلف من فرع لاخر. ده بجانب ان اي حاجة غير الفول والطعمية السادة غالية جدا علي انها من محل فوف وطعمية تجربتي كانت مع الفول والطعمية العاديين والمرة الوحيد اللي اكلت فيها بيتزا من عندهم كنت انا وصاحبي من دبي واوصلتنا قناعتنا ان اللي بناكله عيش اصفر مش بيتزا. ومرة تانية في رمضان في فرع جامعة الدول - شهاب كنت انا وواحد صاحبي وطلبنا اكل ( طاجن مسقعة وطعمية وبطاطس صوابع) كان الحساب 38 جنية وفوجئنا اننا ندفع 85 جنيه لان الباقي سلطات ولما سألنا مدير المطعم رد علينا بطريقة مش تمام وقالنا ( والله هو احنا كدة في رمضان )

Sara Elwan

فعلا سلسلة مطاعم جاد لاشك انها ممتازة، انا بحب كل فروعها وخصوصا فرع المهندسين لانه فى موقع ممتاز وحيوى وخصوصا صالة الطعام اللى فى الدور الثانى تكفى لعدد كبير. هو بصراحة المطعم دة فيه مميزات كتير جدا واكل جاد طبعا ممتاز. انا بحب جدا العيش الخاص بجاد لان عنده مخبز خاص بة بجد العيش متلقيهوش فى اى مطعم تانى، وخصوصا لما اكل فى المطعم يكون العيش سخن جدا، وطبعا المفروض ان يكون مميز بالفول والطعمية زى باقى المحلات ولكن دة مميز فى كل حاجة وخصصوصا البينزا حلوة جدا جدا وكل السندوتشات. بصراحة انا كل الاكل الى جربته من عند جاد مميز. والنظافة فى المطعم كمان ممتازة بجد دة مطعم شامل فى كل حاجة وكمان فى اكلات كتيرة جدا. هو ناقص بس يفتح كمان فرع فى الهرم.

Abdelrahman Gamel

فعلا ده احسن فرع باحب اكل فيه عند جاد المكان بتاعه مميز قوى تخيل ناصية شارع شهاب مع شارع جامعة الدول العربية مافيش بعد كده اشهر شارعين فى المهندسين ويمكن فى مصر كلها بالليل الدنيا هناك بتبقى حيوية قوى اما عن طعم الاكل عنده فمش محتاج لكلام بس هو اللى بيميز جاد عن باقى المطاعم اللى بتقدم الاكلات الشعبية انه بيعمل العيش بتاعه عنده وعلى فكرة هو ده اللى بيخلى الساندويتشات عنده جامدة جدا اجمد حاجة عنده ساندويتش الفول والطعمية بس الفول بيبقى اجمد لان بيعمل له خلطة كده مميزة جدا وعلى فكره البيتزا عندهم فعلا جامدة جدا انا طلبت مرة بيتزا ايطالى بالسى فود من هناك وكان طعمها حلو قوى وما كنتش متخيل انها هتطلع حلوة كدة المنظر هناك وانت قاعد فى الدور التانى تحفة خصوصا بالليل والاسعار هناك مش غالية قوى يعنى ف المعقول بالنسبة لمستوى الخدمة وموقع المحل نفسه بالمقارنة بمحلات تانية فى نفس مستواه كده .

Ahmed ElGohary Elgohary

الجدير بذكره عن مطاعم جاد بغض النظر عن خدمة العملاء المطعم بجد ساندوتشاته طعمها مميز ساندوتشات الفول و الطعمية طعمها حلو جدا و متشابه الطعم في معظم الفروع لانه في بعض الاماكن بيختلف الطعم من فرع الي فرع اخر ولكن ميزة جاد انه ثابت الي حد كبير في الاداء و الجودة وفعلا طعم العيش عنده جامد لانه بيكون مخصوص لجاد والي بجد جامد هناك ولازم يتجرب البيتزا قسم البيتزا عنده جامد مع ان المفروض انه معروف بالسندوتسات المصريه بس لما جربت من عند البيتزا كان شئ مختلف و طعم جيد و المكان هناك بيسمحلك بانك تتجمع مع عدد كبير لتناول الطعام معا وباعتبر ديه ميزه لانك لما تاكل الاكل من هناك بيكون سخن و العيش كمان بيكون طعمه مختلف اكتر وهو ساخن علشان كده لازم تجرب تاكل في المطعم نفسه

Hany Fathy

الفرع ده فى ميزة إنه كبير والقاعدة فيه وبالذات فى الدور التانى حلوة قوى خصوصا بالليل لأن شارع جامعة الدول بالليل بيبقى حيوى جدا وتحب تتفرج عليه. أنا مش أتكلم كتير عن الأكل لأن أكيد كلنا عارفين جاد كويس قوى و زى ما قالت رشا العيش بتاعهم بيتعملهم مخصوص وطعمه بيبقي حكاية من أحلى سندوتشات الفول اللى تأكلها. وكمان الأطباق التانية اللى بيقدموها مميزة جدا وكمان بيعملوا فطاير تجنن أنا بحب قوى الفطير باللحمة المفرومة طعمها حلو جدا.انا كمان لما بأروح أسكندرية لازم أكل من هناك ساعات من فرع الهانوفيل لما بأكون فى العجمى زى دلوقتى علشان أنا دلوقتى فى العجمى. ولما بأنزل وسط البلد بأروح الفرع اللى فى محطة الرمل. هو فروعه كتير وفى كل حتة.

IS THIS YOUR BUSINESS?

By claiming this business you can update your company information on this site.

Ratings & Reviews

3.4

7 Ratings

5 - 2 Ratings

4 - 1 Ratings

3 - 3 Ratings

2 - 0 Ratings

1 - 1 Ratings

Ehab Wassily

Gad, one of my favorite fuul and falafel store, my favourite branch is the shihab, Gametel Dowal branch, food is always fresh and tasty. Service is okay, not the best, just okay.. Food is always great, but it happened ot me like 4 times, the food was cold and not fresh, but not always. Delivery is okay, also not the best but okay. As for eating at the restaurant itself, it is a bit expensive for a fuul and falafel store, and there is a minimum charge. To conclude, it’s a good place to grab a bite on your way to work.

Mahmoud El Hemaly

سلسلة مطاعم جاد ماقدرش اتكلم عنها أكتر من انى روحت فرع المهندسين اللى فى جامعة الدول العربية دة وجربت الأكل فية انا أكلت بيتزا بجد البيتزاعندهم تحفة مش قادر أنساها انا واحد صاحبى هوا اللى ودانى بس دلوقتى الفرع دة بقى بالنسبة ليا الفرع الأمثل بجد تحفة، كمان شوفت هناك ممثلين وطبعا الفول والطعمية عندة دى الأساسا.

Ahmed Aleem

والله يا جماعة في مشكلة في مطاعم جاد ان الاكل بقي مش تمام، الفول بقيت احس انه جبس وخدمة التوصيل بقت مش تمام خالص والافراد اللي بيوصلوا اللاكل مش اللي هما وشكلهم مريب لدرجة اني اخاف ادخلهم البيت مش الشقة. يا جماعة جاد كان زمان في اسكندرية وكان مميز جدا جدا بعيشه اللي لسة مخبوز ولكن اظن ان حاله حال كل المطاعم اللي بتبدأ بفرع ويتبقي سلسلة فروع هو ده حالها. الكواليتي كنترول مش بيبقي تمام والطعم مختلف من فرع لاخر. ده بجانب ان اي حاجة غير الفول والطعمية السادة غالية جدا علي انها من محل فوف وطعمية تجربتي كانت مع الفول والطعمية العاديين والمرة الوحيد اللي اكلت فيها بيتزا من عندهم كنت انا وصاحبي من دبي واوصلتنا قناعتنا ان اللي بناكله عيش اصفر مش بيتزا. ومرة تانية في رمضان في فرع جامعة الدول - شهاب كنت انا وواحد صاحبي وطلبنا اكل ( طاجن مسقعة وطعمية وبطاطس صوابع) كان الحساب 38 جنية وفوجئنا اننا ندفع 85 جنيه لان الباقي سلطات ولما سألنا مدير المطعم رد علينا بطريقة مش تمام وقالنا ( والله هو احنا كدة في رمضان )

Sara Elwan

فعلا سلسلة مطاعم جاد لاشك انها ممتازة، انا بحب كل فروعها وخصوصا فرع المهندسين لانه فى موقع ممتاز وحيوى وخصوصا صالة الطعام اللى فى الدور الثانى تكفى لعدد كبير. هو بصراحة المطعم دة فيه مميزات كتير جدا واكل جاد طبعا ممتاز. انا بحب جدا العيش الخاص بجاد لان عنده مخبز خاص بة بجد العيش متلقيهوش فى اى مطعم تانى، وخصوصا لما اكل فى المطعم يكون العيش سخن جدا، وطبعا المفروض ان يكون مميز بالفول والطعمية زى باقى المحلات ولكن دة مميز فى كل حاجة وخصصوصا البينزا حلوة جدا جدا وكل السندوتشات. بصراحة انا كل الاكل الى جربته من عند جاد مميز. والنظافة فى المطعم كمان ممتازة بجد دة مطعم شامل فى كل حاجة وكمان فى اكلات كتيرة جدا. هو ناقص بس يفتح كمان فرع فى الهرم.

Abdelrahman Gamel

فعلا ده احسن فرع باحب اكل فيه عند جاد المكان بتاعه مميز قوى تخيل ناصية شارع شهاب مع شارع جامعة الدول العربية مافيش بعد كده اشهر شارعين فى المهندسين ويمكن فى مصر كلها بالليل الدنيا هناك بتبقى حيوية قوى اما عن طعم الاكل عنده فمش محتاج لكلام بس هو اللى بيميز جاد عن باقى المطاعم اللى بتقدم الاكلات الشعبية انه بيعمل العيش بتاعه عنده وعلى فكرة هو ده اللى بيخلى الساندويتشات عنده جامدة جدا اجمد حاجة عنده ساندويتش الفول والطعمية بس الفول بيبقى اجمد لان بيعمل له خلطة كده مميزة جدا وعلى فكره البيتزا عندهم فعلا جامدة جدا انا طلبت مرة بيتزا ايطالى بالسى فود من هناك وكان طعمها حلو قوى وما كنتش متخيل انها هتطلع حلوة كدة المنظر هناك وانت قاعد فى الدور التانى تحفة خصوصا بالليل والاسعار هناك مش غالية قوى يعنى ف المعقول بالنسبة لمستوى الخدمة وموقع المحل نفسه بالمقارنة بمحلات تانية فى نفس مستواه كده .

Ahmed ElGohary Elgohary

الجدير بذكره عن مطاعم جاد بغض النظر عن خدمة العملاء المطعم بجد ساندوتشاته طعمها مميز ساندوتشات الفول و الطعمية طعمها حلو جدا و متشابه الطعم في معظم الفروع لانه في بعض الاماكن بيختلف الطعم من فرع الي فرع اخر ولكن ميزة جاد انه ثابت الي حد كبير في الاداء و الجودة وفعلا طعم العيش عنده جامد لانه بيكون مخصوص لجاد والي بجد جامد هناك ولازم يتجرب البيتزا قسم البيتزا عنده جامد مع ان المفروض انه معروف بالسندوتسات المصريه بس لما جربت من عند البيتزا كان شئ مختلف و طعم جيد و المكان هناك بيسمحلك بانك تتجمع مع عدد كبير لتناول الطعام معا وباعتبر ديه ميزه لانك لما تاكل الاكل من هناك بيكون سخن و العيش كمان بيكون طعمه مختلف اكتر وهو ساخن علشان كده لازم تجرب تاكل في المطعم نفسه

Hany Fathy

الفرع ده فى ميزة إنه كبير والقاعدة فيه وبالذات فى الدور التانى حلوة قوى خصوصا بالليل لأن شارع جامعة الدول بالليل بيبقى حيوى جدا وتحب تتفرج عليه. أنا مش أتكلم كتير عن الأكل لأن أكيد كلنا عارفين جاد كويس قوى و زى ما قالت رشا العيش بتاعهم بيتعملهم مخصوص وطعمه بيبقي حكاية من أحلى سندوتشات الفول اللى تأكلها. وكمان الأطباق التانية اللى بيقدموها مميزة جدا وكمان بيعملوا فطاير تجنن أنا بحب قوى الفطير باللحمة المفرومة طعمها حلو جدا.انا كمان لما بأروح أسكندرية لازم أكل من هناك ساعات من فرع الهانوفيل لما بأكون فى العجمى زى دلوقتى علشان أنا دلوقتى فى العجمى. ولما بأنزل وسط البلد بأروح الفرع اللى فى محطة الرمل. هو فروعه كتير وفى كل حتة.

IS THIS YOUR BUSINESS?

By claiming this business you can update your company information on this site.